Voor 16:00 uur besteld = vandaag verzonden
Kook, woon & terras accessoires
Voor 16:00 uur besteld = vandaag verzonden
Kook, woon & terras accessoires
Kook, woon & terras accessoires
Voor 16:00 uur besteld = vandaag verzonden

Welkom!

Musthaves

Populaire merken

Terras & Cooking

De online specialist op het gebied van woonaccessoires, kookgerei, serviezen en lifestyle producten.

Terras & Cooking is de online winkel voor al woonaccessoires, kookgerei, serviezen en lifestyle producten. Wij bieden een breed assortiment aan producten van bekende merken zoals, Maison Berger, Fatboy, Räder, Leeff en meer. Door ons ruime assortiment en uitstekende service verkopen wij unieke, hoogwaardige en duurzame producten.  Terrasandcooking.nl staat garant voor kwaliteit. Wij leveren uit eigen voorraad en maken geen gebruik van dropshipping. U kan er daardoor van uit gaan dat wij een snelle levering bieden. Klanttevredenheid staat hoog bij ons in het vaandel. Alle bestellingen die voor 16:00 uur worden geplaatst worden dezelfde werkdag verzonden.

Kook- woon- en terrasaccessoires in Heerenveen
In onze webshop en winkel houden wij regelmatig acties en aanbiedingen. Houd hiervoor onze webshop goed in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Klantenservice van Terras & Cooking
Je kan met je vraag gelijk bij ons terecht via ons contactformulier. Klik op de link in onze footer. Wij streven ernaar deze op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden. Voor al uw vragen, opmerkingen kan u ook bellen en/of e-mailen. Volg ons ook op socialmedia @terrasandcooking